« Playing safe by getting expert advice. »
Securiton - our philosophy, our services, your benefits.

« Despre noi »

Suntem o companie dinamică, care a știut de la bun început ca pentru a câștiga o pozitie solidă pe piață trebuie să respecte criteriile și exigentele acesteia.

OBIECT DE ACTIVITATE

Obiectul nostru de activitate este proiectarea, instalarea și întreținerea de sisteme de detecție și avertizare la incendiu, a sistemelor de alarmare la efracție, acces control și televiziune cu circuit inchis. Suntem reprezentant exclusiv în Romania al firmei Securiton AG, din Elvetia, una dintre cele mai renumite firme producătoare de sisteme de detecție și avertizare la incendiu.

ISTORIC

Firma s-a constituit pe o experienta anterioara de 15 ani in domeniu avand ca punct de pornire firma Fittich din Tg. Mures. In urma activitati crescande in capitala firma Fittich a deschis in anul 1999 un punct de lucru pentru lucrarea Opera Center 1.

ECHIPA

În prezent firma este formată dintr-o echipa tânără cu o bună experiență în domeniu. Lucrările executate dovedesc capacitatea de a implementa soluții noi. Cursurile de specializare periodice la partenerii noștri din Elveția și Germania și totodată cursurile organizate de ARTS au adus un plus pregătirii inginerilor noștri.